להכנת מרק סלק מנצח, פנינו לדיאטנית קלינית תמר ידין
רכיבים: (6 מנות) –
חצי קילו סלק
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
גבעול סלרי
2 עגבניות
כף מיץ לימון
2 כפיות מלח, כף פלפל שחור
כוסברה קצוצה
הוראות הכנה –
קולפים את הסלק (אם יש צורך), הגזר ותפוח האדמה ומכניסים בחתיכות לסיר.
מכסים את הירקות במים רותחים. לאחר הרתיחה לבשל על אש קטנה בסיר מכוסה למשך 20 דק'.
להוסיף את העגבניות החתוכות ופרוסות קטנות של הסלרי לסיר.
לתבל במיץ הלימון, המלח והפלפל.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
לבשל בסיר מכוסה עד לריכוך מלא של הירקות.
בסיום, ניתן לפזר כוסברה קצוצה מעל המרק.