ראשית, יש לנו עוף ברימונים. מנה זו קלה להכנה כמו שהיא טעימה. עם מרכיבים מעטים בלבד – כרעי עוף, רכז רימונים, וכמה תמרים למתיקות נוספת – תקבלו מנה עיקרית מלאת טעמים. פשוט תבלו את העוף, פזרו עליו את גרגירי הרימון הססגוניים, ואפו. התוצאה? עוף עסיסי ורך עם איזון מושלם בין טעמים מתוקים לחמצמצים. האורחים שלכם יבקשו תוספת לפני שתספיקו לומר "שנה טובה"!

אבל רגע, יש עוד! שום סעודת ראש השנה לא שלמה בלי סלט טרי ומרענן. הכירו את סלט הקינואה והרימונים. עמוס בקינואה מבושלת, תערובת של עשבי תיבול טריים (פטרוזיליה, שמיר וכוסברה), והפריכות של אגוזי מלך, סלט זה הוא חגיגה בכל ביס. גרגירי הרימון מוסיפים צבע ומתיקות, בעוד סחיטת לימון וטפטוף של שמן זית קושרים הכל יחד. הוא קל, מרענן, והתוספת המושלמת לעוף ברימונים העשיר.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
אז בין אם אתם טבחים מנוסים או חדשים במטבח, המתכונים של חלי ממן בטוח ירשימו. בישול נעים, ושנה טובה לכולם!