רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים? הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו

מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים בסגנון מסעדה

אין צורך לצאת מהבית כדי ליהנות ממנה טעימה ומושלמת של נודלס וטופו מוקפצים. המותג הקולינרי 'מאסטר שף' מציע מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד, שיאפשר לכם להכין את המנה בבית בקלות.
מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים בסגנון מסעדה | jour-magazine.co.il
מתכון נודלס וטופו מוקפצים צילום יח"צ

מתכון להכנת נודלס עם טופו מוקפצים 

מצרכים ל-4 מנות

– 1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף
– 1 חבילת טופו חתוך לקוביות
– 3 כפות שמן
– 4 כפות רוטב סויה מאסטר שף
– 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
– 2 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
– 2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף
– 1 גזר חתוך לרצועות דקות
– 1 כוס רצועות דקות של כרוב
– 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
– אופציונלי: אפונה ירוקה, תירס או נבטים

אופן ההכנה
משרים את קוביות הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
מבשלים את הנודלס בהתאם להוראות שעל האריזה.
בווק גדול מחממים את השמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות, ואז מוסיפים את הירקות ומקפיצים יחד עוד 2-3 דקות על חום גבוה.
מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. לאחר מכן, מוסיפים את הנודלס ומקפיצים יחד עוד מספר דקות.
להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!