מתכון להכנת נודלס עם טופו מוקפצים
מצרכים ל-4 מנות
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
– 1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף
– 1 חבילת טופו חתוך לקוביות
– 3 כפות שמן
– 4 כפות רוטב סויה מאסטר שף
– 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
– 2 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
– 2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף
– 1 גזר חתוך לרצועות דקות
– 1 כוס רצועות דקות של כרוב
– 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
– אופציונלי: אפונה ירוקה, תירס או נבטים
אופן ההכנה
משרים את קוביות הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
מבשלים את הנודלס בהתאם להוראות שעל האריזה.
בווק גדול מחממים את השמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות, ואז מוסיפים את הירקות ומקפיצים יחד עוד 2-3 דקות על חום גבוה.
מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. לאחר מכן, מוסיפים את הנודלס ומקפיצים יחד עוד מספר דקות.
להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.