"דולצ'ה מילה", קונספט ג'לאטו איטלקי חדשני וייחודי, פותח את שעריו במתחם G בסביון, ומציע חוויית גלידה ופטיסרי ברמה הגבוהה ביותר. המקום החדש הוא פרי יצירתה של קבוצת מילה, שהמסעדה שלה כבר כבשה את לב הקהל, ובניצוחו של השף יהונתן שרביט, מבטיח לשלב טעמים מסורתיים עם נגיעות מודרניות, וליצור חוויה קולינרית מרעננת ובלתי נשכחת.
"דולצ'ה מילה" שוכנת בסמוך למסעדת מילה המוכרת, ומזמינה את הקהל ליהנות מג'לאטו איכותי במיוחד, המיוצר מחומרי גלם מובחרים ובטכניקות ייצור מתקדמות. השף יהונתן שרביט, הידוע ביצירתיותו הקולינרית, מביא לידי ביטוי את חזונו הייחודי בפרויקט זה.
המקום מעוצב בסגנון מודרני ונעים, המתאים לכל המשפחה, ויוצר אווירה מתוקה ומזמינה. התפריט מציע מגוון טעמים קלאסיים לצד יצירות חדשניות, שנבחרו בקפידה כדי להעניק חוויה עשירה ומרגשת.

"דולצ'ה מילה" שואפת לשלב טכניקות גלידה מתקדמות עם ידע תרבותי בינלאומי ואומנות פטיסרי ייחודית, ובכך להציב סטנדרטים חדשים של איכות, חדשנות ויצירתיות.
השף יהונתן שרביט, שחי ועבד במילאנו במשך ארבע שנים, ספג את השפה, התרבות והקולינריה האיטלקית. בנוסף, התמחות בברצלונה אצל שף מוביל בתחום החנקן הנוזלי חשפה אותו לטכניקות מתקדמות בהכנת גלידות, אותן הוא מיישם ב"דולצ'ה מילה".
חווית טעמים מיוחדת
תפריט עשיר ודינמי: המקום מציע 12 טעמים עונתיים המתחלפים בהתאם לעונות השנה, כאשר כל גלידה מיוצרת מחומרי גלם מובחרים.
חוויה איטלקית אותנטית: הג'לאטו האיטלקי האותנטי אינו מתוק מדי ומציע טעמים מיוחדים ומרעננים לצד טעמים קלאסיים.
יצירות קולינריות ייחודיות: בין הטעמים המיוחדים ניתן למצוא גלידת עוגת גזר עם קרוטונים של עוגת גזר בחמאה מזוקקת, גלידת אורז עם פיסטוקים וגרדת תפוז, גלידת אבקת חלב מקורמל, חמאה חומה ומרווה ועוד.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
פטיסרי: בנוסף לגלידות, "דולצ'ה מילה" מציעה מגוון רחב של קינוחים הום מייד, ביניהם טרמיסו, טארט פיסטוק ופירות יער עם פנקוטה פיסטוק, פאי לימון עם קולי פירות אדומים, עוגת גזר ושמנת חמוצה, טראפלסים, עוגיות וקפה משובח
כתובת: מתחם G, השקמה 1 סביון (צמוד למסעדת מילה).