מנה זו היא חיבוק קולינרי עטוף בעלה פילו פריך, מושלם לנשנוש או ארוחה קלה בסוכה. עם מרכיבים שהם גם פשוטים וגם מתוחכמים, היא קלה להכנה וקלה עוד יותר לאכילה.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
הנה מה שצריך: עלי פילו מצוננים (של שמרית, כמובן), 150 גרם בשר רזה טחון, פטריות שמפיניון קצוצות דק, חציל קלוי, ונגיעה עדינה של טחינה מוכנה. תבלו במעט מלח ופלפל, ואתם מוכנים לגלגל!
ההכנה כמעט כיפית כמו האכילה. ראשית, מאדים את הפטריות עד שהן מתרככות ואז מוסיפים את הבשר עד שהוא משנה את צבעו לגוון אפרפר נחמד. מערבבים את החצילים והתבלינים, ונותנים לזה להתקרר. פורסים את הפילו, מורחים טחינה, ומגלגלים את תערובת הבשר, סוגרים היטב את הקצוות. ריסוס מהיר של שמן, שהייה בתנור ב-180 מעלות צלזיוס, והופ! יש לכם מטעם זהוב, פריך ולחלוטין בלתי ניתן לעמוד בפניו.