דמיינו את זה: פריך מבחוץ, גבינה נמסה בפנים, ומלא בטוב של ברוקולי. כדי להכין את התענוג הקולינרי הזה, תזדקקו לשני ראשי ברוקולי (רק הפרחים), כוס פירורי מאפה של Quito Chef, חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת, שלוש ביצים טרופות, כף חרדל, ושתי שיני שום קצוצות דק. תבלו בבזיליקום יבש, אורגנו, מלח ופלפל. טגנו בשמן זית או קוקוס עד שיזהיבו.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
טלמור ממליץ להגיש את ההמבורגרים האלה על לחמניות של Quito Chef, מעוטרים בתוספות האהובות עליכם ועם כף נדיבה של רוטב צזיקי. והנה! יש לכם מנה חגיגית וקלה להכנה שבטוח תרשים.