רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים? הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו

מיוחד לחגי תשרי – המבורגר ברוקולי וגבינה חגיגי

בדיוק בזמן לחגי תשרי, הקוסם הקולינרי וגורו תזונת הקטו, עודד טלמור, חשף את יצירתו הצמחונית האחרונה: המבורגר ברוקולי וגבינה. מנה חגיגית זו מבטיחה להיות להיט, אפילו בקרב אוהבי בשר מושבעים.
מיוחד לסוכות - המבורגר ברוקולי וגבינה מאת עודד טלמור | jour-magazine.co.il
צילום עודד טלמור

דמיינו את זה: פריך מבחוץ, גבינה נמסה בפנים, ומלא בטוב של ברוקולי. כדי להכין את התענוג הקולינרי הזה, תזדקקו לשני ראשי ברוקולי (רק הפרחים), כוס פירורי מאפה של Quito Chef, חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת, שלוש ביצים טרופות, כף חרדל, ושתי שיני שום קצוצות דק. תבלו בבזיליקום יבש, אורגנו, מלח ופלפל. טגנו בשמן זית או קוקוס עד שיזהיבו.

טלמור ממליץ להגיש את ההמבורגרים האלה על לחמניות של Quito Chef, מעוטרים בתוספות האהובות עליכם ועם כף נדיבה של רוטב צזיקי. והנה! יש לכם מנה חגיגית וקלה להכנה שבטוח תרשים.

https://ketochef.co.il/

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!