לראשונה בלב המדבר: חוויה קולינרית ייחודית עם השפים המובילים בישראל

182

Six Senses Shaharut, השוכן בלב אזור אילות שבנגב הדרומי, עתיד להציע חוויה קולינרית יוצאת דופן בחורף הקרוב.
לראשונה בלב המדבר: חוויה קולינרית ייחודית עם השפים המובילים בישראל | jour-magazine.co.il
צילום סיון אסקיו

 

לראשונה, אתר הנופש היוקרתי, חלק מרשת Six Senses Shaharut, יארח סדרה של אירועי קולינריה בהשתתפות כמה מהשפים המובילים בישראל. בין ינואר למרץ, אורחים יזכו להזדמנות להתענג על ארוחות גורמה שאצר שף המלון, דוד ביטון, לצד שפים אורחים ארז קומרובסקי, רפי כהן וענר בן רפאל פורמן.

דוד ביטון, המוביל את מסעדת הדגל של המלון "מדין", זוכה לשבחים על האומנות הקולינרית שלו. ביטון, שזכה בתואר שף השנה מטעם המדריך הגלובלי "גולט ומילו" לשנים 2019-2020, מביא עמו ניסיון רב מעבודה במטבחים עילית הן בישראל והן בחו"ל. הפילוסופיה שלו מתמקדת בשימוש בתוצרת מקומית, תוך הבטחה שכל מנה תהיה מחווה לאדמה.

גולת הכותרת של העונה הקולינרית הזו תהיה שיתוף הפעולה עם שפים אורחים. ארז קומרובסקי, חלוץ הקולינריה הישראלית, יפתח את הסדרה בין ה-31 בינואר ל-1 בפברואר. קומרובסקי, הידוע בהגדרת המטבח הגלילי ובחניכת שפים צעירים רבים, השפעתו על הזירה הקולינרית היא עצומה.

 

לראשונה בלב המדבר: חוויה קולינרית ייחודית עם השפים המובילים בישראל | jour-magazine.co.il
צילום אלבטרוס

לאחר קומרובסקי, שף רפי כהן יעלה לבמה בין ה-28 בפברואר ל-1 במרץ. כהן, שהוביל את מסעדת רפאל האייקונית, ידוע בהבאת 'המטבח של סבתא' לסעודה עילית, ויצירת מנות שהפכו לאבני דרך קולינריות.

הסדרה תסתיים עם שף ענר בן רפאל פורמן בין ה-20 ל-21 במרץ. פורמן, המוביל את מסעדת טריסיר, זוכה לשבחים על מסירותו למרכיבים מקומיים ועונתיים, תוך שימוש במגוון טכניקות להדגשת תכונותיהם הטובות ביותר.

אורחים רק ייהנו מהארוחות המשובחות הללו, אלא גם יצפו בשפים בפעולה במטבח הפתוח. האירועים הקולינריים של המלון נועדו להיות חוויות סוחפות, כאשר הארוחות מבוססות בעיקר על תוצרת מקומית מאזור הערבה, הנמצא בשיאו בעונת החקלאות. שיתוף פעולה זה עם חקלאים מקומיים ויצרנים קטנים מבטיח שכל מנה תהיה טרייה וטעימה.

בנוסף לתענוגות הקולינריים, המלון מציע טעימות מיוחדות של יין ואלכוהול איכותי, קוקטיילים בשקיעה, סיור בגינה האורגנית של השף ביטון ומופע מוזיקת מדבר ייחודי. חוויות אלו נועדו לספק מסע חושי מלא, המשלב מטבח יוצא דופן עם נוף המדבר המדהים.

Six Senses Shaharut, הממוקם כ-45 דקות צפונית לאילת, ידוע בהצעת חופשה המשלבת יוקרה עם חיבור עמוק לסביבה המקומית. הפילוסופיה הקולינרית של המלון, בהובלתו של השף דוד ביטון, מדגישה את השימוש בתוצרת מקומית, כאשר המרכיבים נלקחים מהגנים האורגניים של המלון ומחוות חקלאיות סמוכות.

 

לראשונה בלב המדבר: חוויה קולינרית ייחודית עם השפים המובילים בישראל | jour-magazine.co.il
עמית גירון

התאריכים לאירועים הקולינריים

שף ארז קומרובסקי: 31 בינואר – 1 בפברואר

שף ענר בן רפאל פורמן: 20 – 21 במרץ

החורף הזה, Six Senses Shaharut מזמין את האורחים לחוות שילוב ייחודי של מצוינות קולינרית והיופי השליו של מדבר הנגב. זוהי הזדמנות נדירה להתנתק משגרת היומיום ולהתחבר מחדש לאדמה, באמצעות הטעמים והסיפורים של השפים המובילים בישראל.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!