מצרכים (10 יחידות)
2 בננות בשלות
4 תמר מגולען, חתוכים דק
ביצה אחת
1/3 כוס רסק תפוחים
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
כפית קינמון טחון
כפית אבקת סודה לשתייה
100 גר' קמח כוסמין
הכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
קולפים את הבננות ומועכים
מוסיפים את הביצה והקינמון ומערבבים
מוסיפים את תמצית הווניל ורסק התפוחים לבננות המעוכות ומערבבים
להוסיף את קמח הכוסמין ואבקת האפייה ולערבב היטב
להכניס את הבלילה לתבנית מאפינס ולאפייה ל-22 דקות.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
ניתן להוציא מהתבנית כשהמאפינס מתקררים מעט.