אז פנינו לרשת קפה ביגה, שרית גז, שתחשוף לנו מתכון מיוחד טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית, כדי לשדרג את את גרסת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה.

מצרכים –
כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית אפיה
רבע כפית מלח
2 ביצים
100 גר חמאה
חצי כפית מחית וניל
50 גר משמש חתוך לקוביות
50 גר תאנים חתוכים
50 גר חמוציות
100 גר שקדים טבעיים
אופן ההכנה –
לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים,
להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים,
ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק,
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
לקרר ולחתוך לבסקוטים,
לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ל 150 10 ד'ק.