רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים? הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו

ביסקוטי פירות יבשים

לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.
| jour-magazine.co.il
עוגיות ביסקוטי פירות יבשים של ביגה, צילום יח"צ

אז פנינו לרשת קפה ביגה, שרית גז, שתחשוף לנו מתכון מיוחד טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית, כדי לשדרג את את גרסת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה.

 

| jour-magazine.co.il
עוגיות ביסקוטי פירות יבשים של ביגה, צילום יח"צ

מצרכים –   

כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח

חצי כפית אפיה

רבע כפית מלח

2 ביצים

100 גר חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גר משמש חתוך לקוביות

50 גר תאנים חתוכים

50 גר חמוציות

100 גר שקדים טבעיים

אופן ההכנה – 

לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים,

להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים,

ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק,

לקרר ולחתוך לבסקוטים,

לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ל 150 10 ד'ק.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!