ולנטיין דיי – המתכון הטוב ביותר למאפינס בננה

396

לרגל יום האהבה, הדיאטנית הקלינית תמר ידין, יועצת לחברת הרבלייף מפנקת אותנו במאפינס בננה, שרצוי לאכול בשניים.
ולנטיין דיי - המתכון הטוב ביותר למאפינס בננה | jour-magazine.co.il
מאפינס בננה צילום יח"צ

מצרכים (10 יחידות)

2 בננות בשלות

4 תמר מגולען, חתוכים דק

ביצה אחת

1/3 כוס רסק תפוחים

כפית תמצית וניל

כפית אבקת אפייה

כפית קינמון טחון

כפית אבקת סודה לשתייה

100 גר' קמח כוסמין

הכנה 

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

קולפים את הבננות ומועכים

מוסיפים את הביצה והקינמון ומערבבים

מוסיפים את תמצית הווניל ורסק התפוחים לבננות המעוכות ומערבבים

להוסיף את קמח הכוסמין ואבקת האפייה ולערבב היטב

להכניס את הבלילה לתבנית מאפינס ולאפייה ל-22 דקות.

ניתן להוציא מהתבנית כשהמאפינס מתקררים מעט.

http://www.herbalife.co.il/

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!