הייטקיסט לשעבר, שהפך למאסטר בשר, מביא את היצירות עמוסות הטעמים שלו למטבחים בכל מקום עם תערובות התבלינים החדשות שלו, קרייזי גאוצ'ו.
ראובן, עם שורשיו הארגנטינאים ואהבתו העמוקה לבשר, החליט להחליף את המקלדת בסכין גילוף. ותנו לנו לומר לכם, לא יכולנו להיות מאושרים יותר! ראובן, המוכר לעוקביו באינסטגרם כ-"meatcurator", הפך את חצר ביתו, המלאה ב-30 גרילים ומעשנות, לגן עדן לחובבי בשר. בעזרת אשתו, נטע המשמשת גם כצלמת הווידאו שלו, חשבון האינסטגרם של ראובן הפך במהרה למקור מידע לחובבי בשר ברחבי העולם. אפילו שמות גדולים כמו גורדון רמזי ורנה רדזפי נמנים עם מאות אלפי עוקביו. מרשים, נכון?
אחרי כיבוש האינסטגרם, ראובן מוכן כעת לתבל את המטבח שלכם עם קרייזי גאוצ'ו – סדרת תערובות תבלינים שמבטיחות לגרום לחיך שלכם לרקוד טנגו. תערובות אלו, שפותחו בשיתוף פעולה עם ג'רמי גורמה, שחקן מפתח בסצנה הקולינרית הישראלית, זמינות כעת במאות קצבויות ומעדניות ברחבי הארץ.
אז מה בתפריט של קרייזי גאוצ'ו? בואו נצלול לתוך תערובות התבלינים המגרות הללו:
תערובת לכל מטרה
זו לא סתם תערובת תבלינים; זהו אולר שוויצרי של תבלינים. עשירה בטעם ומאוזנת להפליא, תערובת זו מושלמת לכל סוג בשר, בין אם אתם צולים, מעשנים או אפילו מבשלים על הכיריים.
תערובת קפה ייחודית
מי ידע שקפה יכול להיות כל כך רב-תכליתי? תערובת אקזוטית זו מוסיפה שכבות של טעם לבקר וטלה, במיוחד כשאתם מתכננים בישול ארוך במעשנה. זה כמו ריקוד איטי בין קפה לבשר שחיכך לעולם לא ישכח.
תערובת טלה ייחודית
הוסיפו קורט קינמון לקפה, וקיבלתם תערובת המוקדשת לטלה. תערובת זו כל כך ארומטית, שהיא כמעט מושכת אתכם למעשנה כדי להריח מקרוב.
תערובת מקסיקנית
בין אם אתם מכינים את הטאקו המושלם או סתם רוצים להוסיף קצת פיאסטה לירקות שלכם, תערובת תבלינים זו מוסיפה טעם נועז. היא רב-תכליתית מספיק לכל מנה, מה שהופך אותה לכוכבת המסיבה הקולינרית.
תערובת קייג'ון
לזו יש קיק! עם טעם חריף ועשיר, תערובת הקייג'ון מושלמת לבשר, ירקות ואפילו פירות ים. זה כמו לצאת למסע קולינרי לניו אורלינס מבלי לעזוב את המטבח שלכם.
תערובת צ'ימיצ'ורי
מביאה את טעמי ארגנטינה לשולחן שלכם, תערובת זו מושלמת לכל סוגי הבשר והירקות. הוסיפו מים, חומץ ושמן, וואלה – קיבלתם רוטב צ'ימיצ'ורי רטוב שישלח כל סטייק להילוך גבוה.
והנה החלק הכי טוב: כל התבלינים של קרייזי גאוצ'ו הם כשרים ומיוצרים מרכיבים איכותיים במפעל תבליני דפנה בשדרות. אז לא רק שהם טעימים, הם גם עשויים באהבה.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
בין אם אתם מומחי גריל מנוסים או רק מתחילים, לקרייזי גאוצ'ו יש משהו לכולם. עם עוד תערובות בדרך, ראובן מייסלוס רק מתחיל את מסעו להביא את שמחת הבשר להמונים. אז הדליקו את הגריל, נקו את המעשנה והצטרפו אלינו בחגיגה של האיש שעושה קסמים עם בשר, תבלין אחד בכל פעם.
עקבו אחר ראובן באינסטגרם ב-@meatcurator או בקרו בקצבייה הקרובה אליכם כדי לטעום את קרייזי גאוצ'ו.