מתכון להכנת מרק כתום
בטטה 3 ק"ג
גזר 1 קג
דלעת 500 גרם
בצל לבן 500 גרם
מים 8 ליטר
מלח- כפית
סילאן – 2 כפות
מוסקט – 5 גרם
שמנת מתוקה 300 מ"ל
אופן ההכנה
קולפים וחותכים את כל הירקות בגס, שמים הכל בסיר למעט השמנת המתוקה.
מבשלים עד ריכוך מוחלט- ויש לבדוק את הגזר.
טוחנים את הכל באמצעות מוט טחינה או רמבו , למרקם אחיד וחלק
את השמנת מוסיפים לאחר טחינה ומביאים לרתיחה קלה.
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
חורף חם וטעים !
