רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים? הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו

חגיגה איטלקית: מותג הפסטה האיטלקי ברילה משיק סדרת מוצרים במהדורה מיוחדת לחג השבועות

| jour-magazine.co.il
פסטה ברילה צילום יחצ

הסדרה החדשה כוללת ארבע סוגי פסטות איכותיות

פסטה טריגאטלי – חתך פסטה מיוחד שפותח על ידי ברילה המעניק נופך של אלגנטיות ותחכום, מה שמבטיח חוויה גסטרונומית ייחודית. "טרי" בשם צורת הפסטה המיוחדת הזו משרה את צורת התלתן, שיחד עם המרקם המתוחכם של הצורה, מציעה חווית בישול מיוחדת. טריגאטלי לא רק משפר את האסתטיקה של המנה שלך, אלא גם מציע את ההזדמנות להתנסות בשילובי מתכונים חדשים ומרגשים.

פסטה אורקייטה – פסטה מרשימה בצורת צדף, חלקה מפנים ומחורצת מבחוץ שהופכת אותה למושלמת לאחיזת הרוטב. פסטה פליה א פיינו – פסטה טליאטלה האהובה, בשילוב תרד המאפשר  להוסיף צבעוניות לשולחן החג ופסטה קסטלאנה –   צורתה המיוחדת שדומה לקונכיה מאפשרת לרוטב להיכנס בין החריצים ולעטוף את הפסטה מכל הכיוונים.

כל מוצרי הסדרה החדשה מצטיינים בטעם משובח, מרקם אחיד ששומר על צורתו ונגיסותו גם לאחר הבישול, ובדומה ליתר המוצרים של ברילה המצטיינים באיכות פרימיום וטעם של פסטה איטלקית אמיתית.

טיפ קטן מהשף של ברילה: כדי להגיע לדרגת אל דנטה מושלמת, ניתן לבשל דקה אחת פחות מהמצוין על האריזה ולהשלים  את הבישול בתוך הרוטב.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!