"מאדאם פרז" הסודות מאחורי הזיכרונות

2725

אנחנו הישראלים כבר מזמן למדנו – אוכל שנעשה באהבה ובתשוקה הוא פשוט טעים יותר. אוכל מחבר אותנו לשורשים שלנו, להורים שלנו, למהות ולתרבות שלנו. אוכל מאפשר לנו לבלות זמן איכותי עם המשפחה והחברים, מזכיר לנו מי אנחנו ומאיפה הגענו. כשרונית זוגלובק משלבת בין תשוקה למקצוע יוצרת לנו סדרת תבשילים "מאדאם פרז" הכוללת שבעה תבשילים ביתיים, בקונספט של ארוחה לשניים. כל שנדרש הוא הכנת התוספת בבית – בישול פסטה, אורז, נודלס או קוסקוס מהיר.
"מאדאם פרז" הסודות מאחורי הזיכרונות | jour-magazine.co.il
מאדאם פרז צילום אסף קרלה

מטבחי זוגלובק מביאים אליכם מנות מפוארות בהשראת מתכונים ביתיים, באריזות נוחות ומוכנות לאכילה. התבשילים פותחו על מנת לספק מענה לארוחה ביתית טעימה ומזינה, במחיר נוח ובקלות הכנה, גם בימים עמוסים, שבהם יש לכולנו פחות זמן למלאכת הבישול. רונית זוגלובק – הפתרון שלנו לאוכל ביתי, טרי, טעים ומזין. הגיע הזמן להנגיש תבשילים ביתיים בקונספט של ארוחה לשניים. כל שנדרש הוא הכנת התוספת. פתרון לארוחה מהירה וטעימה בבית. התבשילים מצוננים, מבוססים על מתכונים ביתיים וללא חומרים משמרים. התבשילים הם פרי פיתוח ארוך של חטיבת החדשנות של זוגלובק, מיוצרים בטכנולוגיה ייחודית מוגנת פטנט ומביאים בשורה קולינרית ללקוח הישראלי. הסדרה כוללת – מרק לקוסקוס עם עוף, רוטב בולונז, קציצות ברוטב עגבניות, צ'ילי קון קרנה, עוף בקארי אדום, עוף סצ'ואן וקארי מסמאן בקר.

 

"מאדאם פרז" הסודות מאחורי הזיכרונות | jour-magazine.co.il
סדרת מאדאם פרז צילום אסף קרלה

 

רונית זוגלובק, מטכנולוגיות המזון המובילות בארץ, סמנכ"ל פיתוח וחדשנות בזוגלובק "המטבח הוא המקום בבית בו מעורבים כל החושים. כל תבשיל הוא יצירה הבאה להעניק אהבה ליקירינו, ככה פשוט. ריחות הסירים המתבשלים, מעלים בנו זיכרונות וגעגועים לנשים שבישלו לנו בילדותנו, ואהבו אותנו ללא תנאי, הסבתות שלנו. בחרתי להקדיש את סדרת התבשילים לסבתי האהובה רחל, שכונתה על ידי סביבתה הקרובה 'מאדאם פרז'. היום אני יודעת להעריך את הכישרון הגדול שלה. הזמן שלי איתה במטבח היה יקר מאוד, וממנה קיבלתי בעיקר את התשוקה ליצירה הזאת שנקראת בישול. לימים, בחרתי להפוך את התשוקה הזו למקצוע, וכטכנולוגית מזון מובילה בארץ עברו תחת ידי מאות רבות של מוצרים. בשנים האחרונות, עם הצטרפותי למשפחת זוגלובק, נפתח בפני עולם ומלואו של הזדמנויות ליצירה משותפת. שנים שחלמתי על היום שבו הטכנולוגיה תגיע לנקודה שתאפשר לי להנגיש את אותם סירים ותבשילים, עם אותם חומרי גלם שיש לכולנו בבית, לכל אחד ואחת במחירים הוגנים.

'מאדאם פרז' הינו מיזם קולינרי אותו אני מובילה, כשלצדי עומד ותומך בעלי אלי זוגלובק – דור שלישי למייסדי החברה, יזם בנשמתו, שלא מפסיק לחלום. המיזם משלב בישול ביתי אותנטי ולא מתחכם, לצד טכנולוגיה חדשנית.  בזכות טכנולוגיה פורצת דרך, המבוססת על בישול באדים ויצירת ואקום, ניתן לשמור באופן מושלם על הטעמים, הצבעים, הטריות והערכים התזונתיים, ללא שימוש בחומרים משמרים. התבשילים נולדו בהשראת המתכונים של סבתי, ושל בשלניות ובשלנים שפגשתי במהלך השנים, ואותם אני מבשלת לבני משפחתי כיום. חומרי הגלם הם כאלו הנמצאים בכל בית ישראלי, והגישה היא של בישול פשוט, טעים, טרי ומזין, שמאפיינת את המטבח שלי."

החל מהימים הקרובים ניתן יהיה להשיג את סדרת מאדאם פרז ברשתות השיווק. המוצרים יוצגו במקרר לצד סדרת הדיינר של זוגלובק – בשר מפורק, סלופי ג'ו והבאנים המצוננים, שהושקו בחודשים האחרונים.

https://soglowek.co.il/

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצה להתעדכן בכתבות על הנושאים הכי חמים?
הירשמי עכשיו לניוזלטר שלנו!