המרכיבים –
45 מ"ל גין טנקרי
20 מ"ל מרטיני ביאנקו
25 מ"ל מונין אשכולית אדומה
15 מ"ל מונין למון גראס
35 מ"ל לימון סחוט
סגירה עם סודה
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:
אופן ההכנה – סינון כפול, ולסגור עם תפרחת נענע/ ירח לימון וסגירה עם סודה.
המרכיבים –
45 מ"ל גין טנקרי
20 מ"ל מרטיני ביאנקו
25 מ"ל מונין אשכולית אדומה
15 מ"ל מונין למון גראס
35 מ"ל לימון סחוט
סגירה עם סודה
אופן ההכנה – סינון כפול, ולסגור עם תפרחת נענע/ ירח לימון וסגירה עם סודה.
© 2025 כל הזכויות שמורות ל Jour Magazine